Nieuws: Najaarsbrochure

donderdag, 5 juli 2018

Jaa! Daar is hij dan, de najaarsbrochure voor 2018. Met daarin weer heerlijke titels zoals Time van Gill Meller en Suqar van Greg en Lucy Malouf. Bekijk hier ons volledige aanbod voor het najaar.

Good Cook Najaarsbrochure

September

Mosselen
Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als ‘de r in de maand is’. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! Mosselen geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet friet.

Time
Ochtend, middag en avond – zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen ons al jaren. In zijn nieuwe boek Time laat Gill Meller, chef-kok bij River Cottage, zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

Oktober

De kleine gids voor kamerplanten
De kleine gids voor kamerplanten vertelt je precies wanneer en hoeveel water je jouw planten moet geven, hoeveel zon ze nodig hebben, en hoe je iedere plant kunt vermeerderen, zodat je je plantencollectie kunt uitbreiden of met anderen kunt delen. Deze onmisbare, praktische gids bevat de belangrijkste informatie om je kamerplanten te helpen groeien en gedijen.

Kaaskenner word je zo
Met Kaaskenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.

Quiche & Hartige taart
We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Quiche & Hartige taart geeft je genoeg inspiratie en variatie.

November

My Asian Kitchen
De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten. Met My Asian Kitchen heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit van de Aziatische keuken bij je thuis te brengen.

Suqar
Na het succes van Vegarabia komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: Suqar. Suqar (Arabisch voor ‘suiker’) bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding en gebak tot ijs, koekjes en cakes, gekonfijt fruit, noten en drankjes.

De complete brochure bekijk je hier. 

Boeken

Quiche & Hartige taart

ISBN: 9789461431981
Time

ISBN: 9789461431967
Suqar

ISBN: 9789461432018
My Asian Kitchen

ISBN: 9789461431998
Mosselen

ISBN: 9789461431950
Kaaskenner word je zo

ISBN: 9789461432001