Nieuw: Vietnamees

woensdag, 11 augustus 2021

Nieuw! Vandaag verschijnt Vietnamees van Uyen Luu. Aan de hand van 85 heerlijke recepten leer je kennismaken met het Vietnamese kookplezier. Niet voor niets is vragen of je al gegeten hebt de Vietnamese manier om te vragen hoe het met je gaat. Het delen van een maaltijd is het delen van liefde.


Leer Vietnamees koken met Uyen Luu en ontdek de veelzijdigheid van deze ‘frisse en verse’ keuken: het gebruik van rauwe of knapperige groenten en kruiden als koriander, munt en Thaise basilicum zijn kenmerkend. Maar er is meer: van geurige phở tot en met typisch Vietnamese noedelsalades of makkelijke doordeweekse maaltijden.

De Vietnamese keuken kent invloeden uit o.a. China en Frankrijk: van de typische Vietnamese broodjes (bánh mì) tot en met het maken van een goede bouillon voor phở, een Vietnamese soep gevuld met noedels en doorgaans rundvlees. Serveer frisse springrolls gevuld met vis en kruiden in de zomer of papayasalade met buikspek, garnalen en pomelo. Maak Vietnamese pickles en bijgerechten en ontdek hoe ontzettend lekker de Vietnamese keuken is.

Van authentieke Vietnamese salades en hemelse noedelsoepen, tot doordeweekse gerechten, feestmaaltijden, rijstgerechten, desserts en meer. Met goede uitleg over de voorraadkast, basisrecepten, keukentips en menuplanners. Met Vietnamees kan de thuiskok meteen aan de slag.

 

Vietnamees | Auteur: Uyen Luu | ISBN: 9789461432582 | €25,95

Boeken

Vietnamees

ISBN: 9789461432582