Nieuw: Vegan East

dinsdag, 25 augustus 2020

Nieuw! Vegan East is met meer dan 80 oosterse vegangerechten het bewijs dat je helemaal niets hoeft te missen als je ervoor kiest om plantaardig te eten.


Van basisboemboes en -sauzen tot streetfood, spicy of juist licht, Milou van der Will omarmt de smaken en deelt receptuur die razendsnel op tafel staat. Maak no-ajam opor, vegan Dan Dan-noedels, sambal goreng paksoi en gochujang tofu. Van jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi tot zoete zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkkoek.

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: ‘Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.’

 

Vegan East | Auteur: Milou van der Will | ISBN: 9789461432391 | €25,95

Boeken

Vegan East

ISBN: 9789461432759