Nieuw: Vegan 100

woensdag, 15 augustus 2018

Of je nu vegan eet of niet, wij weten zeker dat je van het eerste boek van Gaz Oakley gaat watertanden. De kleurrijke foto’s gecombineerd met herkenbare gerechten zoals caesar salade, witte bonen in tomatensaus en chili dogs  maken Vegan 100 tot een kookboek dat je moet hebben. Bovendien staat het vol met handige basics van notenmelk en ‘mayonaise’ tot pasta en ‘mozzarella’.

 

Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd.

Vegan 100 geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan kleurrijke, plantaardige gerechten waarin smaak de hoofdrol speelt. Van scrambled tofu met spinazie en Peri Peri falafel met tahini tot ‘bacon’ van avocado, chocolade not-ella en limoen-’meringue’-taart.

Veganistisch saai? Niet meer! Dit boek geeft je recepten voor een ultiem ontbijt, knallende soepen en salades, originele hoofd- en bijgerechten tot brood, verrassend zoet en gezonde drankjes. Ook het populaire vegan junk food komt aan bod met recepten voor Kentucky Fried Chick’n, burgers en chorizo-stijl chili dogs. Vegan 100 is een veganistisch kookboek zoals geen ander!

Boeken

Vegan 100

ISBN: 9789461431912