Nieuw: Time

dinsdag, 18 september 2018

De Britse chef-kok Gill Meller benadrukt in zijn tweede boek ‘Time’ hoe belangrijk het is om tijd te maken voor goed eten. En tja geloof ons maar gewoon wanneer we zeggen dat je na het openslaan van dit boek niks anders meer wilt. De keuken in duiken is echt je enige optie.

 

Ochtend, middag en avond – zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek Time laat Gill Meller, chef-kok bij River Cottage, zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

 

Begin de dag met gebakken eieren op zuur-desembrood of perziken met salie, gerookt spek & honing. Lunch met gestoomde voorjaarsgroenten met zonnebloempitten of bospaddenstoelensoep met cider & blauwschimmelkaas. Geniet van de laatste avondzon onder het genot van koolraappuree met gebakken worst en een pruimen-amandeltaart met steranijs & vanille.

 

Gill Meller gelooft dat tijd maken om te koken één van de belangrijkste dingen in het leven is. Elk hoofdstuk in dit boek vertegenwoordigt de momenten waarop we bijna altijd in de keuken te vinden zijn. Dit boek is een ode aan de keuken en alles waar deze voor staat, met eenvoudige seizoensgerechten en lekkere dingen om te eten.

 

Auteur: Gill Meller | ISBN: 9789461431967 | Pagina’s: 320 | €29.95 | Verschijningsdatum: 18 september 2018

Boeken

Time

ISBN: 9789461431967