Nieuw: The Curry Guy Compleet

donderdag, 5 november 2020

The Curry Guy Compleet: de beste Indiase (curry)recepten gebundeld. Meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen, van Dan Toombs (a.k.a. The Curry Guy). Met dit boek heb je verder niets meer nodig om de Indiase keuken tot in de finesse onder de knie te krijgen.


The Curry Guy Compleet
geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien een overzichtelijk kookboek: in een oogopslag zie je of het recept een lange of juist snelle bereidingstijd kent, of het vegetarisch dan wel veganistisch is of juist glutenvrij.

Begin met essentiële basisrecepten waarmee je, als je ze eenmaal hebt gemaakt, binnen 10 minuten een klassieke curry op tafel zet. Leer de technieken kennen en maak je eigen naan, dosa’s, chiapati, Indiase specerijenmengsels, pickles en chutneys. Van klassieke curry’s, tikka masala, vegetarische samosa’s, en bijgerechten, saag paneer en meer.

Met The Curry Guy Compleet heb je verder niets meer nodig om de Indiase keuken tot in de finesse onder de knie te krijgen: van doordeweekse maaltijden en luxe etentjes in het weekend tot en met streetfood en grillgerechten op een zomers feestje en het ultieme comfort food.

 

The Curry Guy Compleet | Auteur: Dan Toombs | ISBN: 9789461432452 | €30,95

Boeken

The Curry Guy Compleet

ISBN: 9789461432452