Nieuw: Thai

dinsdag, 2 juni 2020

Vandaag verschijnt Thai, het nieuwe boek van Tove Nilsson wie we o.a. kennen van haar boeken Ramen en Limonade, fris & snacks. Met dit lekkere kookboek haal je meer dan 70 recepten uit de Thaise keuken in huis.


Ontdek de aromatische Thaise keuken door zelf aan de slag te gaan. In Thai staan meer dan 70 recepten, van basisgerechten en kruidenpasta’s, tot en met snacks, salades, hoofdgerechten en zalige zoetigheden. Met Thai breid je tevens je kennis uit over typisch Thaise snij- en kooktechnieken, basisbereidingen en ingrediënten.

Van lekkere snacks als kipdumplings en kikkererwtenfritters tot salade van groene mango en pomelo met zoet-zoute kokosdressing, beef paneng curry en tom kha gai: met dit kookboek leer je de balans kennen tussen het gebruik van zout, zoet, pittig en zuur die de Thaise keuken kenmerkt.

Met uitgebreide uitleg over keukengerei en kooktechnieken, alternatieve (vegetarische) ingrediënten en basisbereidingen, heb je de Thaise keuken in een mum van tijd onder de knie. Van perfect bereide kleefrijst, satay gai van de grill tot en met gekaramelliseerd palmsuikerijs met tamarindesaus.

 

Thai | Auteur: Tove Nilsson | ISBN: 9789461432353 | €20,95

Boeken

Thai

ISBN: 9789461432353