Nieuw: Tasty taco’s

donderdag, 12 oktober 2023

De lekkerste en originele taco’s maak je gewoon zelf thuis met Tasty taco’s van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco’s die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegan en vegetarische varianten. Van de ruime keuze aan salsa’s en bijgerechten − al dan niet voor te bereiden − tot goede uitleg over Mexicaanse ingrediënten (en waar deze te kopen) én tips hoe je tortilla’s zelf maakt: Tasty taco’s is het perfecte boek om thuis aan de slag te gaan.

Tasty taco'sVul je tortilla’s met camarones a la diabla (Mexicaanse pittige garnalen) met o.a. limoen en koriander. Of serveer cochinita pibil uit Yucatán; gemarineerd en langzaam gegaard varkensvlees met een topping van ingelegde rode uien en een salsa van groene pepers en komkommer. Bereid vegetarische taco’s zoals tinga de hongos: paddenstoelen in chipotlesaus en serveer met zure room, geraspte kaas en koriander.

Maak voortaan zelf bijgerechten en salsa’s als de bekende frijoles negros refritos (zwartebonenpuree), avocadocrème en morita aioli of salsa verde de mesa. Met Tasty taco’s breid je je repertoire aanzienlijk uit.

Auteur: Victoria Elizondo | ISBN: 9789461433077 | Pagina’s: 176 | €22,50

Boeken

Tasty taco'sTasty taco’s

ISBN: 9789461433077