Nieuw: Superveg: 25 gezonde groenten

vrijdag, 29 juni 2018

Vandaag verschijnt Superveg, Celia Brooks zet in deze vegetarische titel 25 groenten in de schijnwerpers door middel van de lekkerste recepten. Een boek waar zowel de vegetariër als de flexitariër van zal smullen!

 

Groente is al lang geen bijgerecht meer. Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, dit boek geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en smaak van het specifieke ingrediënt.

Verwerk wortel in een salade met sinaasappel en tahini of in een stoofpot met bruine bonen en abrikozen. Bak een knolselderij in zoutkorst of in een lasagne met cashewnoten. Witlof smaakt heerlijk in een pasta met salie en walnootpesto of in een salade met peer en blauwe kaas. Rode biet combineert niet alleen goed met hartig, maar ook met chocolade.

Celia Brooks onderzocht de voedingswaarde van verschillende groenten en brengt met Superveg een ode aan de groente. Haar gerechten zijn gezond, veelzijdig en bovendien geschikt voor de dagelijkse keuken, of je nu wel of niet vegetariër bent!

 

 

Auteur: Celia Brooks | ISBN: 9789461431899 | Pagina’s: 280 | €24.95 | Verschijningsdatum: 2 juli 2018