Nieuw: Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok

woensdag, 27 november 2019

Met het nieuwe kookboek ‘Sous-vide’ van Bas Robben maken we ons kookboekenjaar 2019 rond! Vanaf vandaag is dit ultieme handboek voor de hobbykok verkrijgbaar.


Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.


Sous-vide | Auteur: Bas Robben | ISBN: 9789461432230 | €30,95

Boeken

Sous-vide

ISBN: 9789461432230