Nieuw: Soep. Bouillon. Brood.

woensdag, 16 maart 2022

Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid.

Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot minder bekende combinaties als soep van geroosterde pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of een gekoelde komkommersoep met dragon.

Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen. Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten – denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten als begeleider van soep en het zelf maken van de basis, namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet. Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediënten, apparatuur en het invriezen van soep en bouillons.

Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine, harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood, gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones. Met Soep. Bouillon. Brood. varieer je elke keer weer.

Rachel Allen (@rachelallencooks) is internationaal bekend als kookboekenauteur, schrijft voor BBC Good Food en the Sunday Independent en heeft een televisieshow op de BBC. Ze werkt momenteel met de godfather van de moderne keuken Marco Pierre White (RTÉ The Restaurant).

Rachel Allen | ISBN: 9789461432698 | Pagina’s: 288 | €27.5

Boeken

Soep. Bouillon. Brood.

ISBN: 9789461432698