Nieuw: ‘Sauzen en smaakmakers’

donderdag, 15 september 2016

Sauzen Sauzen_2Den smaakmakers
maak je eigen mosterd, harissa en chilisaus 

Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za’atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen.

Met Sauzen en smaakmakers heb je hét handvat om 99 sauzen en smaakmakers zelf te maken: ambachtelijk, lekker en zonder toevoe-gingen. Van worcestersaus, geurige azijnen, dijon- en Amerikaanse gele mosterd tot en met tafelzuren en exotische smaakmakers als hoisin-, chili- en oestersaus of dukkah en harissa.

Leg je eigen voorraad aan in de door jou gewenste hoeveelheden. Ervaar zelf dat eigengemaakte ketchup lekkerder is dan uit de fabriek. De recepten in Sauzen en smaakmakers zijn makkelijk maakbaar en duidelijk, inclusief bewaaradviezen en -tijden.

Auteur: Caroline Dafgård Widnersson | ISBN: 9789461431547 | Pagina’s: 144 | €17,50

Boeken

Sauzen en smaakmakers

ISBN: 9789461431547