Nieuw: Rijst & co

woensdag, 5 juni 2019

Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Vandaag verschijnt dit lekkere kookboek vol wereldse en verrassende recepten met rijst!


Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten in Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest veelzijdige producten ter wereld is.

Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst als onderdeel van het ontbijt. Rijst & co leert je koken met diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst voor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor een Peruaanse salade en pandanrijst voor een Koreaanse bibimbap met rundvlees.

Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoorten ter wereld en diverse kooktechnieken om deze te bereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik van de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel en rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte rijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts, polloz arroz en meer.

 

Rijst & co | Auteur: Nisha Katona | ISBN: 9789461432131 | €23,50