Nieuw: Quiche & Hartige taart

maandag, 8 oktober 2018

Een en hetzelfde deeg met honderden verschillende vullingen. ‘Quiche & Hartige taart’ neemt je mee in tal van mogelijkheden voor het bereiden van de lekkerste hartige taarten. Natuurlijk komen de bekende klassiekers zoals quiche Lorraine aan bod maar ook meer creatieve creaties zoals zoete aardappel-pesto-pijnboompitten of een vegan optie vind je in dit boek.

We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30 tot 40 minuten in de oven en geniet van een perfecte (weekend)maaltijd!

Bak een pompoenquiche met peterselie & hazelnoten op een winterse woensdag, neem een restje zalm-broccolitaart mee als lunch, serveer mini-quiches met peer, roquefort & walnoten op een verjaardag of geniet eens van een vegetarische variant met paddenstoelen en gekarameliseerde ui. Bovendien bevat dit boek ook recepten voor een glutenvrije worteltaart met feta & amandelen, een slanke quiche op basis van kwark en is er gedacht aan de veganist én zoetekauw. Kortom, Quiche & Hartige taart geeft je genoeg inspiratie en variatie.

 

Auteur: Marion Flipo | ISBN: 9789461431981 | Pagina’s: 72 | €8.95 | Verschijningsdatum: 8 oktober 2018

Boeken

Quiche & Hartige taart

ISBN: 9789461431981