Nieuw: Prick

maandag, 3 september 2018

Met Prick in de hand ontdek je de enorme verscheidenheid aan cactussen en vetplanten en vind je de perfecte match voor bij jou thuis. Bovendien geeft Gynelle Leon handige tips over onder andere verpotten en vermeerderen en op het gebied van styling bijvoorbeeld over het creëren van een groene muur en het maken van een terrarium. Kortom een perfect boek voor plantenliefhebbers met weinig tijd die thuis toch een urban jungle willen.

 

Cactussen en vetplanten vinden hun weg terug naar de woonkamer en zijn een ware hit op Instagram. Door hun verrassende vormen en uiteenlopende kleuren zijn ze de perfecte kamerplant voor ieder interieur: of je nu groot woont en meerdere potten decoratief bij elkaar zet, of een kleine ruimte opleukt met een enkel exemplaar. Bovendien zijn ze goedkoop in aanschaf en makkelijk in onderhoud.

Gynelle Leon geeft je informatie over de 115 meest interessante en aantrekkelijke cactussen en vetplanten van dit moment, elk voorzien van een duidelijke foto. Daarnaast geeft ze advies over het kiezen, verzorgen en stylen van deze planten, wat Prick maakt tot een handig en modern handboek.

Ontdek nieuwe soorten – met en zonder naalden, met en zonder bloemen – en leer meer over de juiste voeding, bewatering, hoe je ze verpot en er weer bovenop helpt als ze dat nodig hebben. Met behulp van Prick creëer je eenvoudig een vrolijke, ontspannen, groene ruimte in je huis of kantoor.