Nieuw: Plants Only Kitchen

dinsdag, 15 september 2020

Nieuw! Plants Only Kitchen, het kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley (a.k.a. @avantgardenvegan). Dit knallende kookboek biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en passen bij ons drukke (en sportieve) bestaan, met plantaardige ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn.


In een oogopslag zie je of een gerecht in minder dan 15 minuten te maken is of geschikt is voor meal prepping, eiwitrijk, glutenvrij of eenpansmaaltijden zijn. Begin de dag met een krachtig en overheerlijk ontbijt, eet ‘geen-tonijnsalade’ als lunch en trakteer jezelf op een Vietnamese tofuburger. Verras je gasten met een portobello Wellington, geserveerd met gegrilde little gem in sinaasappelsaus en serveer Portugese custardtaartjes als dessert.

Van snacks, krachtige curry’s, perfecte pasta’s en ovenschotels tot soepen, nagerechten en meer. Met Plants Only Kitchen breid je niet alleen je veganistische kookrepertoire uit maar leer je ook om de juiste verhoudingen voedingsstoffen te gebruiken voor een gezonde, veganistische lifestyle. Met dit nieuwe kookboek van Gaz Oakley kan werkelijk iedereen plantaardig eten. Zonder gedoe en zonder ingewikkelde ingrediënten.

 

Plants Only Kitchen | Auteur: Gaz Oakley | ISBN: 9789461432407 | €25,95

Boeken

Plants Only Kitchen

ISBN: 9789461432407