Nieuw: My Asian Kitchen

woensdag, 17 oktober 2018

Elke liefhebber van de Aziatische keuken wordt blij van ‘My Asian Kitchen’, dat kan gewoon niet anders. Want als Asian foodlover ga je echt watertanden van de heerlijke bao-broodjes, summer rolls en curry’s die je er in terug vindt. Kortom een echte musthave voor dit najaar.

 

De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten.

Jennifer Joyce laat in My Asian Kitchen met meer dan 120 recepten zien hoe gemakkelijk het is om deze frisse smaken thuis te creëren. Van tataki met knoflookchips & ponzudressing, tom yum en pho tot gegrilde kokosgarnalen met papayasalsa, zoete sojakip en miso-geglazuurde spareribs. Van snack tot salade, uit de hotpot of van de grill, en met een zoete afsluiter.

De buitengewoon eenvoudige recepten worden ondersteund door prachtige fotografie en duidelijke tekeningen. Met My Asian Kitchen heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit van de Aziatische keuken bij je thuis te brengen.

 

Auteur: Jennifer Joyce | ISBN: 9789461431998 | Pagina’s: 256 | €24,95 | Verschijningsdatum: 17 oktober 2018