Nieuw: Lees dit boek en word een toptuinier

dinsdag, 9 januari 2024

De titel klinkt misschien ambitieus of gewaagd, maar tegen het einde van dit boek kan écht iedereen tuinieren. Zowel de botanicus in de dop als mensen met (niet zulke) groene vingers. De 12 gemakkelijk te volgen hoofdstukken leggen alle basisprincipes uit van succesvol en stressvrij tuinieren.

Lees dit boek en word een toptuinierHoe ontwerp je een tuin en waar dien je rekening mee te houden bij de beplanting? Maar ook het plantenonderhoud en snoeitechnieken, van fruitbomen tot rozenstruiken, komen uitgebreid aan bod met stap-voor-stap illustraties. Hoe vermeerder je planten en hoe zorg je ervoor dat de tuin er, 12 maanden per jaar, tiptop in orde uitziet? Net zo belangrijk is de uitleg over duurzaam tuinieren waarmee je het dierenrijk in en rondom de tuin verbetert.

Met handige overzichten wanneer wat te doen in de tuin, handige plantenkalenders, informatie over plagen en ziektebestrijdingen, tuinieren in potten en het zelf composteren maakt Lees dit boek en word een toptuinier een onmisbaar naslagwerk in de kast.

Auteurs: Simon Akeroyd & Royal Horticultural Society  | ISBN: 9789461433053 | Pagina’s: 224 | €23,50

Boeken