Nieuw: Izakaya

woensdag, 19 januari 2022

Nieuw! Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, in de wereld van Izakaya en geniet voortaan thuis van makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes.


Izakaya
zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een lekker drankje en kleine hapjes. Ooit begonnen als sakewinkels waar klanten ook mochten drinken, zijn het nu stressvrije zones waar je kunt ontspannen en de dagelijkse sleur even vergeet.

Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken en auteur van o.a. Vegan JapanEasy, in de wereld van de izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, tot juist iets uitgebreider als pepersteak met knoflook-sojasausboter, pittige noedelsalade of Japanse curry.

Of je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek hebt in een wat vullender gerecht, Izakaya biedt met meer dan 80 recepten voldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse gerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake gestoomde schelpjes tot vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt. Eenvoudig te bereiden en voorzien van de juiste drankjes.

 

Izakaya | Auteur: Tim Anderson | ISBN: 9789461432674 | €27,50

Boeken

Izakaya

ISBN: 9789461432674