Nieuw: Gather

donderdag, 21 september 2017

Gill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met ‘Gather zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.

De recepten in Gather zijn niet alleen geïnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.

Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met Gather kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingrediënten waarmee je werkt meer waarderen.

Auteur: Gill Meller | ISBN: 9789461431745 | Pagina’s: 288 | €29,95

Boeken

Gather

ISBN: 9789461431745