Nieuw: Een jaar in de tuin

dinsdag, 9 april 2019

Het is voorjaar! En dus is het tijd om de tuin in te gaan. Met de nieuwe editie van bestseller Een jaar in de tuin weet je precies wat te doen iedere maand. Nu verkrijgbaar!


Wat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in de tuin van tuinexpert Ian Spence houd je het hele jaar je tuin in de beste conditie!

Deze nieuwe, volledig geactualiseerde editie neemt je systematisch het jaar door, waarbij ieder hoofdstuk een maand behandelt. Met aandacht voor de belangrijkste planten, handige takenlijsten, advies over plantenverzorging, wat wanneer te snoeien en informatie over het onderhouden van specifieke tuinonderdelen zoals gazon of vijver.

Een jaar in de tuin bevat meer dan 1.000 foto’s van verschillende planten en tuinprojecten, en geeft inspirerende ideeën voor een kleur- en geurrijke tuin. Boordevol essentieel tuinadvies is dit boek onmisbaar voor nieuwe tuiniers en een betrouwbare referentie voor zij die al ervaring hebben.

Een jaar in de tuin | Auteur: Ian Spence | ISBN: 9789461432070 | €30,95

Boeken

Een jaar in de tuin

ISBN: 9789461432070