Nieuw: Detox water

donderdag, 23 januari 2020

Vandaag verschijnt ‘Detox water’ met daarin 70 koude en warme drankjes die nooit gaan vervelen. Water met smaak: dorstlessend, gezond, lekker en fris!


Water, vers fruit, groenten, granen, kruiden en specerijen: meer heb je niet nodig om heerlijke, koude waterdrankjes en warme infusies te maken. Detox water biedt 70 koude en warme, lekkere en gezonde dorstlessers die niet alleen nooit gaan vervelen maar ook bijdragen aan de gezondheid van lichaam en geest. De uitgekiende combinaties in Detox water revitaliseren, bevorderen de spijsvertering, dragen bij aan het immuunsysteem, zijn ontstekingsremmend en meer.

Trek thee van matcha, bergamot en vanillepeulen voor een rustgevende werking of laat gedroogde abrikozen en rozemarijn 4 minuten in gekookt water trekken voor een revitaliserende en antioxiderende werking. Laat een karaf gevuld met koud water, druiven, venkel en oregano een half uur staan en geniet van een spijsverteringsbevorderend drankje. Detox water geeft originele receptuur en onverwachte smaakcombinaties waar je je beter van gaat voelen. Natuurlijk, simpel en snel te bereiden.

 

Detox water | Auteur: Angèle Ferreux-Maeght | ISBN: 9789461432254 | €17,95

Boeken

Detox water

ISBN: 9789461432254