Nieuw: De kleine gids voor kamerplanten

maandag, 1 oktober 2018

Staat jouw huis ook helemaal vol met alle variaties kamerplanten? Maar weet je niet wat je aan moet met bruine bladeren of kan je niet wachten om jouw favoriete exemplaar te vermeerderen? Dan is De kleine gids voor kamerplanten het perfecte boek voor jou!

Kamerplanten zijn momenteel erg in trek. Of het nu een kleine verzameling op de vensterbank is of één grote op zichzelf staande plant, ieder huis fleurt op van planten. Er zijn inmiddels ontzettend veel mooie en betaalbare kamerplanten te koop: Calathea met zijn bontgekleurde bladeren, Pilea met zijn grappige pannenkoekronde bladeren en Monstera, die gaatjes in zijn bladeren heeft – keuze te over!

 

Met zo’n groot aanbod aan planten, kan het lastig zijn om iedere plant de juiste verzorging te geven. De kleine gids voor kamerplanten vertelt je precies wanneer en hoeveel water je ze moet geven, hoeveel zon ze nodig hebben, en hoe je iedere plant kunt vermeerderen, zodat je je plantencollectie kunt uitbreiden of met anderen kunt delen. Deze onmisbare, praktische gids bevat de belangrijkste informatie om je kamerplanten te helpen groeien en gedijen.

 

Emma Sibley is al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in bloemen, planten en tuinieren. In 2014 opent ze haar winkel London Terrariums, waar ze naast het verkopen van planten ook veel workshops geeft. Emma is lid van de Britse Vereniging voor Cactussen en Vetplanten en verzorgt daarnaast interieurstyling met planten.

 

Auteur: Emma Sibley | ISBN: 9789461431974 | Pagina’s: 144 | €12,50 | Verschijningsdatum: 1 oktober 2018

Boeken