Nieuw: De kleine gids voor grote planten

dinsdag, 13 oktober 2020

Nieuw! De kleine gids voor grote planten. Oktober = woonmaand en met het najaar in het vooruitzicht waarin we veelal binnen zitten, is het kiezen en verzorgen van de juiste grote kamerplanten voor jouw woon- en werkruimte nu een stuk eenvoudiger!


De kleine gids voor grote planten
is een ideale leidraad bij de keuze voor grote planten. Kamerplanten zijn sfeerbepalend in je (woon)ruimte. Deze praktische gids maakt de keuze voor bepaalde planten makkelijker. Ga je het liefst voor luchtzuiverende planten? Heb je een zonovergoten of juist een wat donkere ruimte? Met deze gids kun je in een oogopslag zien welke grote kamerplanten het best bij jou passen.

Van 45 grote kamerplanten krijg je tips hoe deze optimaal te verzorgen; essentiële informatie die vaak ontbreekt bij de aanschaf van een plant in de winkel. Welke planten moet je benevelen, wat wordt de maximale hoogte van een plant en hoe kan je de groei eventueel beteugelen? Hoe vaak moet je een monstera deliciosa verpotten? Als je kiest voor een kentiapalm, houd er dan rekening mee dat deze plant niet alleen in de hoogte maar ook in de breedte groeit. De kleine gids voor grote planten is een onmisbare en praktische gids om je grote kamerplanten de juiste verzorging te geven.

 

De kleine gids voor grote planten | Auteur: Emma Sibley | ISBN: 9789461432438 | €13,50

Boeken