Nieuw: Chinese Takeaway

maandag, 1 juli 2019

Nummertje 11, 29 of 63 en alle andere gerechten op de menukaart van de afhaalchinees maak je voortaan zelf met Chinese Takeaway. Dit lekkere kookboek met meer dan 70 favoriete Chinese gerechten is vanaf vandaag verkrijgbaar!


De Chinese keuken is – zeker in de vorm van de afhaalchinees – nog altijd zeer geliefd in ons land. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu (geroosterd varkensvlees) en Chinese custardtaartjes.

Kwoklyn Wan, opgegroeid in de keuken van een Chinees restaurant in het Verenigd Koninkrijk, deelt in Chinese Takeaway meer dan 70 favoriete gerechten. Begin bij de basis en maak perfect gestoomde rijst, chow mein en mihoen. Maak je eigen wontons en loempia’s. Verras je tafelgenoten met zelfgemaakte foeyonghai met gamba’s en tjaptjoi.

Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met Chinese Takeaway haal je de beste afhaalchinees in huis!

 

Chinese Takeaway | Auteur: Kwoklyn Wan | ISBN: 9789461432148 | € 20,95