Nieuw: Bierkenner word je zo

maandag, 16 april 2018

Vandaag verschijnt Bierkenner word je zo. De auteur Guirec Aubert vertelt je over de basics, tot de kunst van het proeven en de verschillende stijlen in het brouwen. Het proeven en uitproberen van nieuwe smaken wordt nog leuker met het boek ‘Bierkenner word je zo’. Een musthave voor alle bierliefhebbers!

 

Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Alhoewel het op ieder continent verkrijgbaar is, heeft niet iedereen weet van het brouwproces. Met Bierkenner word je zo ontdek je het geheim van mout, de eigenschappen van hop en wordt het mysterie van fermentatie ontrafeld.

Leer alles over zelf bierbrouwen en onderscheid maken in het steeds groter wordende aanbod. Hoe ontcijfer je een etiket op een flesje en hoe pak je een bierproeverij aan zonder er de volgende dag een kater aan over te houden? Bierkenner word je zo helpt je bovendien in het herkennen van aroma’s, het kiezen van het juiste glas en het maken van de perfecte bier-spijscombinaties.

Met Bierkenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van bier ook het productieproces en de producerende landen kennen.

Auteur: Guirec Aubert | ISBN: 9789461431851 | Pagina’s: 192 | €22.5 | Verschijningsdatum: 12 april 2018

Boeken

Bierkenner word je zo

ISBN: 9789461431851