Nieuw: Bersama

dinsdag, 22 september 2020

Reikhalzend hebben we uitgekeken naar Bersama, het nieuwe kookboek vol Indische gerechten om te delen van Francis Kuijk. Maar Bersama is niet zomaar een bundeling van Indische recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische familie(keuken) van Francis. Vanaf vandaag is het boek verkrijgbaar!


De ruim 90 Indische recepten in Bersama zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende laksa ayam (kokos-kippensoep) in de hand.

Maak na Basisboek Indonesisch wederom kennis met de Indische keuken van Francis. Met gerechten waar je herkenning in zal vinden, zoals babi guling (varkensrollade) of sup buntut (ossenstaartsoep). Maar ook meer vegetarische opties, omdat deze keuken zich daar zo mooi voor leent, meer hartverwarmende comfortfoodrecepten en uitgebreide instructies om zelf een kue tampah (snackmand) te maken. Delen en samen eten is waar het in de Indische keuken om draait en in Bersama neemt Francis je mee in haar keuken.

 

Bersama | Auteur: Francis Kuijk | ISBN: 9789461432414 | €27,50

 

Boeken

Bersama

ISBN: 9789461432414