Nieuw: Basisboek Aziatisch

donderdag, 12 juli 2018

De vernieuwde paperbackeditie van ‘Basisboek Aziatisch’ verschijnt vandaag. Een musthave voor de liefhebber van de Aziatische keuken met de lekkerste basics voor currypasta’s tot wokgerechten, soepen en dumplings. Kortom, een boek dat je gewoon niet kunt laten liggen! 

 

 

Met Basisboek Aziatisch haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry’s en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts, basissauzen en meer.

 

Basisboek Aziatisch geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en -technieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten currypasta’s, Japanse dashibouillon en overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom, een musthave voor liefhebbers van de Aziatische keuken!

 

Auteur: Jody Vassallo | Auteur: Emily Ezekiel | ISBN: 9789461431936 | Pagina’s: 528 | €14.95 | Verschijningsdatum: 12 juli 2018