Nieuw: Banketbakker

dinsdag, 24 augustus 2021

Nieuw! Dit boek is een pleidooi voor bakken – van grotendeels zoet gebak en een beetje hartig. De recepten en tips van Claire Saffitz zorgen ervoor dat je voortaan vol zelfvertrouwen bakt. Ga aan de slag met cakes, gevulde taarten, koekjes, laagjestaarten, zoete desserts en hartig ontbijt.


Banketbakker
is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met Banketbakker zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan. De recepten zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn, voor wie dit boek openslaat, meteen overzichtelijk te zien in de bakmatrix op basis van moeilijkheidsgraad en tijdsduur.

De recepten van Claire, a.k.a. Dessert Person, variëren van eenvoudige maar verfijnde lekkernijen tot en met ‘weekendprojecten’. De recepten zijn duidelijk geschreven met gedetailleerde tips en gecompliceerde bakprojecten worden stapsgewijs in beeld gebracht. Praktische do’s and don’ts en probleemoplossers bij elk recept, maken van Banketbakker het perfecte bakboek voor iedereen.

Heb je net het plezier van bakken ontdekt, ga dan aan de slag met eenvoudiger recepten als kruidige honing-roggecake. Wie meer ervaring heeft waagt zich aan een croquembouche of spelt-croissants. Van de basis als briochedeeg, frangipane en soesjesdeeg tot en met koekjes, desserts, laagjestaarten en hartige baksels. Verbeter je bakkunsten met New York Times bestseller Banketbakker en bak voortaan vol zelfvertrouwen.

 

Banketbakker | Auteur: Claire Saffitz | ISBN: 9789461432599 | €35

Boeken

Banketbakker

ISBN: 9789461432599