Najaarsbrochure 2017

dinsdag, 4 juli 2017

Onze najaarsbrochure staat online! De zomervakantie is in zicht, maar bij Good Cook zijn we al druk bezig met de kookboeken die het najaar uitkomen. Ontdek nú wat er vanaf september bij ons verschijnt!

De najaarsbrochure staat in het thema van Gather. Auteur Gill Meller laat in Gather zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad in zijn keuken. Van het bos en de boomgaard tot aan de haven en hei. En goed nieuws: Gill Meller komt in september naar Nederland! Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Feasts is de opvolger van het succesvolle Persiana en Sirocco. In haar derde kookboek bewijst Sabrina Ghayour dat koken voor welke bijzondere gelegenheid ook, echt niet moeilijk is en voor iedereen haalbaar. Denk aan lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in een goed gezelschap.

De tosti is weer helemaal hot! Met Tosti & Toast ga je thuis zelf aan de slag en je hoeft geen culinair wonder te zijn om de lekkerste creaties te maken die verder gaan dan de standaard tosti ham-kaas.

In Superdiners staan meer dan 130 smaakvolle recepten voor snelle en gezonde, maar bovenal lekkere, maaltijden. Na Supersalades en Superstarters geeft David Bez de beurt aan soepen en andere voedzame maaltijden.

Voor je het weet staat Sinterklaas weer voor de deur. Met Strooigoed in de hand kun je de leukste creaties maken: je eigen chocoladeletters, taaitaaipoppen, borstplaat, schuimpjes en meer.

Whiskykenner word je zo is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van whisky. Leer over de geschiedenis, het productieproces en producerende landen, aroma’s, whisky-spijscombinaties en fantastische cocktails op basis van whisky.

Met Heerlijk Londen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken: van pubfood tot aan foodmarkten als Borough en Billingsgate.

Smoked is, naast een kookboek, een duidelijke en overzichtelijke handleiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meest geschikt?

Bekijk de digitale brochure op onze homepage.

Boeken

Gather

ISBN: 9789461431745
Whiskykenner word je zo

ISBN: 9789461431776
Strooigoed

ISBN: 9789461431790
Tosti & Toast

ISBN: 9789461431738