Vegan 100

Auteur: Gaz Oakley | ISBN: 9789461431912 | Pagina's: 224 | €24.95 | Verschijningsdatum: 10 augustus 2018

Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd.

Vegan 100 geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan kleurrijke, plantaardige gerechten waarin smaak de hoofdrol speelt. Van scrambled tofu met spinazie en Peri Peri falafel met tahini tot ‘bacon’ van avocado, chocolade not-ella en limoen-’meringue’-taart.

Veganistisch saai? Niet meer! Dit boek geeft je recepten voor een ultiem ontbijt, knallende soepen en salades, originele hoofd- en bijgerechten tot brood, verrassend zoet en gezonde drankjes. Ook het populaire vegan junk food komt aan bod met recepten voor Kentucky Fried Chick’n, burgers en chorizo-stijl chili dogs. Vegan 100 is een veganistisch kookboek zoals geen ander!

Nieuws

Recept: Munt-ijs met chocoladestukjes en matcha
Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. Via zijn Instagram account deelde hij het heerlijke recept voor vegan munt-ijs met stukjes chocolade. Genoeg reden voor ons om ook jullie alvast een sneak peek te geven uit zijn eerste boek Vegan 100 dat bij ons begin augustus verschijnt. Lees meer