Superstarters

Auteur: David Bez | ISBN: 9789461431387 | Pagina's: 192 | €9.95 | Verschijningsdatum: 1 januari 2016

Start de dag met een superontbijt! Het belang van een goed ontbijt wordt steeds meer onderstreept: na de nachtrust heeft het lichaam nieuwe energie nodig om er weer volop tegenaan te kunnen gaan.

Superstarters laat je met 150 gezonde en snelle ontbijtvariaties zien hoe je eindeloos kunt variëren en bovenal weinig tijd hoeft te spenderen aan het maken van je ontbijt. Start de dag met abrikozen, nectarines, walnoten en yoghurt. Of eet roggebrood met geitenkaas, blauwe bessen en vijgen. Varieer met maan-, hennep- of chiazaad en vervang de yoghurt eens door cottage cheese of crème fraîche.

David Bez bewijst na zijn zeer succesvolle Supersalades dat je net zo makkelijk in een handomdraai de meest fantastische ontbijtjes kunt maken; ook met alternatieven voor vegetariërs, veganisten en mensen die glutenvrij eten. Voor elk wat wils en uiteraard zijn alle superstarters ook prima geschikt als tussendoortje.

Nieuws

Recept: Braam, abrikoos, cornflakes & lijnzaad
In het weekend is het altijd heerlijk om jezelf te verwennen met een extra lekker ontbijt. Maar ook doordeweeks is het fijn de werkdag goed te starten, in beide gevallen is dit stevige ontbijt uit Superstarters met braam en abrikoos een smaakvol begin van de dag.  Lees meer
Gezond het nieuwe jaar in!
Gelukkig nieuwjaar! Start 2017 goed met deze gezonde titels van Good Cook en kom in balans! Lees meer