Smoked

Auteur: Charlotte Pike | ISBN: 9789461431783 | Pagina's: 144 | €20.95 | Verschijningsdatum: 17 oktober 2017

Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel – van vis en vlees tot groente en zuivelproducten – te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent.

Smoked is een duidelijke en overzichtelijke handleiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meest geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.

Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in  Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.

Nieuws

Recept: warmgerookte zalm uit ‘Smoked’
Deze warmgerookte zalm met Oriëntaalse marinade uit ‘Smoked‘ smaakt heerlijk met gewokte groenten.  Lees meer
Nieuw: Smoked
Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel – van vis en vlees tot groente en zuivelproducten – te conserveren en aromatiseren. ‘Smoked’ is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent. Lees meer
Najaarsbrochure 2017
Onze najaarsbrochure staat online! De zomervakantie is in zicht, maar bij Good Cook zijn we al druk bezig met de kookboeken die het najaar uitkomen. Ontdek nú wat er vanaf september bij ons verschijnt! Lees meer