Salades

Auteur: Ajda Mehmet | ISBN: 9789461432308 | Pagina's: 168 | €20.95 | Verschijningsdatum: 25 juni 2020

Varieer eindeloos met salades: van licht lunchgerecht tot bijgerecht of voedzame hoofdmaaltijd. Boordevol sla, groenten, granen en peulvruchten. Aangevuld met vlees, vis of kaas. Ajda Mehmet geeft 60 recepten voor bijzondere en originele salades waar je nooit op uitgekeken raakt.

Eet met de seizoenen mee en maak lentesalades met asperges, doperwten, tuinboontjes of spinazie, of zomersalades met steenfruit, tomaten en burrata. Creëer vullende salades met stevige ingrediënten en varieer met linzen, sobanoedles of quinoa. Serveer een hummusbowl met geroosterde groenten, een caesarsalade met tahinidressing of kipshoarma met zoete aardappel en avocado op naanbrood.

Salades bevat veelzijdige en verrassende recepten voor snelle en makkelijke doordeweekse salades, wat meer uitgebreide salades, salades waarin groente de hoofdrol heeft, gezonde en gezinsvriendelijke opties en een aantal voor speciale gelegenheden om feestelijk te delen.

Nieuws

Voorjaarsbrochure 2020 is live!
We zijn weer heel trots om jullie onze Voorjaarsbrochure 2020 te laten zien, met daarin de boeken die begin volgend jaar gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer