Rosa’s Thai Café

Auteur: Saiphin Moore | ISBN: 9789461431370 | Pagina's: 224 | €25.95 | Verschijningsdatum: 1 februari 2016

Rosa’s Thai Café, genoemd naar het gelijknamige populaire restaurant in Londen, biedt meer dan 100 Thaise recepten met een moderne twist.

Saiphin Moore, eigenaar van Rosa’s Thai Café, is geboren en getogen in Noord-Thailand. Ze had al op haar veertiende haar eigen noedelkraam. Jaren later opende ze in Hong Kong haar eerste restaurant en Thaise supermarkt. Door haar Britse echtgenoot kwam ze in London terecht en opende in 2008 Rosa’s Thai Café. De smaakvolle gerechten op de menukaart van haar druk bezochte restaurant deelt ze nu, via dit kookboek, met iedereen.

Geniet van heerlijke starters als loempia’s met larb of kip in pandanblad. Maak je eigen Massaman of Pandan currypasta en trek geurige Thaise bouillons. Verras je gasten met een heerlijk en makkelijk te bereiden diner: start met Tom Kha Gai (soep), serveer gestoomde zeebrasem met rode currypasta en sluit af met kokospuddinkjes.

Nieuws

Recept: pittige burgers uit ‘Rosa’s Thai Café’
Deze pittige burgers uit ‘Rosa’s Thai Café‘ zijn verrukkelijk, krokant vanbuiten en sappig vanbinnen. Het recept is een kwestie van de ingrediënten mengen, burgers vormen en bakken: klaar! Lees meer