Recepten uit Tokyo

Auteur: Maori Murota | ISBN: 9789461431127 | Pagina's: 272 | €25.95 | Verschijningsdatum: 20 april 2015

Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en streetfood. Wie Tokyo zegt, zegt lekker eten. De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee en voert je dwars door culinair Tokyo. Eindbestemming? Tokyo op je bord!

Recepten uit Tokyo is meer dan een kookboek alleen, door de fantastische sfeerfoto’s snuif je als het ware de geuren uit de keukens van eettentjes en restaurants op, om vervolgens direct in de keuken aan de slag te gaan. Stel je eigen bentobox (lunchbox) samen, maak perfecte onigiri (rijstballetjes), miso en leer dankzij de vele tips en trucs om perfecte sushi, sashimi en dashibouillon te maken. Verlekker je aan hartige, zoete en hartverwarmende gerechten en verras je gasten met geweldig eten uit Tokyo.

Daarnaast geeft Recepten uit Tokyo je goede uitleg over producten, ingrediënten, de voorraadkast en technieken. Als bonus krijg je in dit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van de stad.

Nieuws

Recept: teba shichimi uit ‘Recepten uit Tokyo’
Deze kippenvleugeltjes – gemarineerd in sake – zijn enorm lekker bij de borrel! Marineer de kippenvleugels ruim op tijd en bak ze vlak voor het serveren, zodat ze nog goed warm zijn. Lees snel verder voor dit recept uit ‘Recepten uit Tokyo‘. Lees meer