Recepten uit de Cariben

Auteur: Shivi Ramoutar | ISBN: 9789461431431 | Pagina's: 256 | €14.95 | Verschijningsdatum: 24 mei 2016

De Cariben: hagelwitte stranden onder een stralend blauwe hemel. Zwoele nachten, opzwepende muziek en rum. Dat de Caribische keuken net zo aantrekkelijk is bewijst dit kookboek.

In de Cariben draait het leven om eten. Mensen komen bij elkaar, iemand begint te koken en al snel is de keuken gevuld met gelach, muziek en de geuren van heerlijke gerechten. De Cariben is een melting pot aan culturen en dat zie je terug in deze veelzijdige en tropische keuken.

De gerechten zijn vers en flitsend, opwindend en exotisch, maar ook eenvoudig en voedzaam. Van garnalenbeignets en zwarte bonen tot een salade van sint-jakobsschelpen met bloedworst & mangosaus. Geniet van pepperpot met lam of Jamaicaanse runderpasteitjes. Maak in een handomdraai koolsla met chilipepers, pinda’s & ananas en sluit af met een heerlijke rumpunch. Eet smakelijk en proost!

De pers over Recepten uit de Cariben

Ik krijg meteen een tropisch zomergevoel van het boek. Bladerend door het boek kom ik de lekkerste dingen tegen.

Uit Paulines Keuken

Nieuws

Recept: salade van tomaat & sinaasappel uit ‘Recepten uit de Cariben’
Op zonnige dagen krijgen we zin in frisse, kleurrijke gerechten. Deze salade uit ‘Recepten uit de Cariben‘ voldoet aan die eis! Lees verder voor het recept. Lees meer