Puur & Makkelijk

Auteur: Alex Elliot-Howery | Auteur: James Grant | ISBN: 9789461432384 | Pagina's: 272 | €25,95 | Verschijningsdatum: 4 augustus 2020

Weg met de ingevlogen aardbeien in januari maar kook echt op het seizoen met de overheerlijke en originele recepten van het Australische eetcafé en inmakerij Cornersmith. De filosofie van Cornersmith is aansprekend: kook alleen met seizoensproducten, koop in bij lokale producenten en maak van overschotten de overheerlijkste tafelzuren, sauzen, jams en meer.

Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of serveer gepekelde karbonades met venkel, appelmoes en (zelfgemaakte) mosterd in de herfst. Verwerk een rijke tomatenoogst tot tomatenpassata, ketchup of chutney en geniet hiervan het hele jaar door. Van voedzame lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma in de winter tot en met kippensoep met lentegroenten.

Met Puur & Makkelijk heb je niet alleen een kookboek boordevol originele recepten voor elk moment van de dag en voor ieder seizoen in handen; het laat ook zien hoe je seizoensproducten kunt conserveren: van chili-jam en tomatensaus tot en met ingelegde dillebonen.

Nieuws

Zomerbrochure 2020 is live!
Het zonnetje begint wat feller te schijnen en we kijken reikhalzend uit naar een betere zomer. Met trots presenteren we de 5 nieuwe titels die vanaf juni gaan verschijnen. Lees meer