Over Rot

Auteur: Meneer Wateetons | ISBN: 9789461432162 | Pagina's: 384 | €30.95 | Verschijningsdatum: 1 augustus 2019

Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus.

Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha en azijnen is de geactualiseerde editie van Over Rot meer dan compleet.

Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Over Rot is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren: grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele en smakelijke receptuur. Bovendien leert Meneer Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Nieuws

Ontdek de nieuwe titels in onze Zomerbrochure 2019!
Hij is er, onze zomerbrochure! Met daarin de boeken die deze zomer bij Good Cook gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer