My streetfood kitchen

Auteur: Jennifer Joyce | ISBN: 9789461431462 | Pagina's: 272 | €25.95 | Verschijningsdatum: 13 juni 2016

Streetfood is en blijft populair, waar je ook bent. In de nauwe straatjes van Napoli, langs de kust van Goa, op elke straathoek van Bangkok: overal ter wereld ruik je de geuren van streetfood. Tot en met de Amsterdamse Foodhallen, de Markthal in Rotterdam en de vele foodfestivals in Nederland aan toe.

Jennifer Joyce geeft meer dan 150 streetfoodrecepten, op regio ingedeeld, die je thuis makkelijk zelf kan bereiden. Maak koninklijk varkensvlees uit Hanoi en Iranese spiesjes van saffraankip. Nodig je vrienden uit voor een Mexicaans feestje en serveer homemade tortillachips met vurige salsa’s en quesadilla’s met chorizo, kaas & jalapeñopeper.

Van Amerikaanse dirty burgers en pintxos uit Spaans Baskenland tot en met Maleisische gegrilde vis met kokos. My streetfood kitchen is niet alleen inspirerend maar vooral ook een praktisch boek voor iedere thuiskok die graag grensverleggend kookt.

Nieuws

Recept: Anticuchos uit Peru
Het is heet, heel heet. Een goede remedie daartegen? Pittig eten! Ja het is echt waar, daarom duiken wij dit weekend in de keuken voor een maaltje met een lekkere hoeveelheid chilipepers. Dat moet met deze Anticuchos spiesjes uit My Streetfood Kitchen zeker goed komen. Lees meer
Recept: geroosterde bietjes uit ‘My streetfood kitchen’
Noten horen echt thuis in de Midden-Oosterse keuken: in een romig bladerdeeghapje, gezouten als mezze, fijngehakt in dips of verdeeld over deze salade uit My streetfood kitchen bijvoorbeeld. De smaragdgroene dressing is gemaakt met pistachenoten en zure citroen. Lees meer