Kaaskenner word je zo

Auteur: Tristan Sicard | ISBN: 9789461432001 | Pagina's: 272 | €25.95 | Verschijningsdatum: 1 november 2018

Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk – van koe, geit of schaap – die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.

Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.

Met Kaaskenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.

Nieuws

Nieuw: Kaaskenner word je zo
Kaas, velen van ons eten het elke dag. Maar wat weet je er eigenlijk van? In ‘Kaaskenner word je zo’ neemt auteur Tristan Sicard je mee in de wereld  van kaas. Van de geschiedenis tot verschillende kaassoorten en misschien wel het belangrijkst het proeven en genieten. Want welke kaas serveer je nu op welk moment, hoe stel je het perfecte kaasplankje samen en wat voor drank serveer je erbij? Lees meer
Nieuws: Najaarsbrochure
Jaa! Daar is hij dan, de najaarsbrochure voor 2018. Met daarin weer heerlijke titels zoals Time van Gill Meller en Suqar van Greg en Lucy Malouf. Bekijk hier ons volledige aanbod voor het najaar. Lees meer