Het Farmhouse Cookbook

Auteur: Sarah Mayor | ISBN: 9789461430908 | Pagina's: 224 | €25.95 | Verschijningsdatum: 31 januari 2014

Het Farmhouse Cookbook neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten. Maar deze boerderij is veel meer dan dat: het staat symbool voor een eerlijke en biologische manier van het land bewerken, groenten en fruit verbouwen en veehouden. En dat dit verrukkelijke gerechten oplevert, bewijst dit kookboek: met meer dan 100 heerlijke en praktische recepten is dit kookboek een absolute must voor liefhebbers van de eerlijke, landelijke keuken.

Van soep en paté tot ovenschotels, gebraden vlees, salades en hartige taarten, en van desserts tot brood, jam en chutneys: producten van de boerderij en het omliggende platteland worden op een vindingrijke manier gecombineerd in zalige, hartverwarmende seizoensgerechten voor het hele gezin.

Nieuws

Karnemelk pannenkoek uit The Farmhouse CookbookRecept: Karnemelkpannenkoeken met honing-vanilleboter
Het is Nationale Pannenkoekendag! Alle reden om jezelf te verwennen met deze heerlijke karnemelkpannenkoek uit The Farmhouse Cookbook. Perfect om vanavond het diner mee af te sluiten of om de zaterdagochtend mee te beginnen. Lees meer