Een appel per dag

Auteur: Keda Black | ISBN: 9789461431325 | Pagina's: 192 | €22.50 | Verschijningsdatum: 15 oktober 2015

De 70 recepten in Een appel per dag laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met een van onze populairste fruitsoorten, de appel.

Naast tal van zoete gerechten als appel-cranberrymuffins, geflambeerde appelcrèpes met calvados en sorbetijs van Granny Smith, geeft Een appel per dag goede, hartige recepturen met appel. Ciderkip met appel, kotelet met appels en rozemarijn uit de oven of bloedworst met appel.

Bovendien geeft Een appel per dag leuke historische achtergrond- informatie, conserveringsrecepten en is het praktisch ingedeeld op diverse appelrassen. En uiteraard mogen de zeer uiteenlopende, internationale, appeltaartrecepten in dit boek niet ontbreken!

Nieuws

Voordelig meebakken tijdens Heel Holland Bakt!
Op zondag 9 december begint het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt weer. Ben jij al voorbereid op het nieuwe bakseizoen? Met deze tijdelijk afgeprijsde bakboeken van Good Cook begint het seizoen extra goed! Lees meer
Recept: bistrotaart uit ‘Een appel per dag’
Deze bistrotaart uit ‘Een appel per dag‘ smaakt goed bij de koffie, als dessert, als tussendoortje… eigenlijk op elk moment van de dag! Lees meer