De slowjuice bar

Auteur: Briana Stockton | Auteur: Erin Quon | ISBN: 9789461431110 | Pagina's: 120 | €14.95 | Verschijningsdatum: 1 oktober 2014

Het drinken van verse sap is de meest simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar helpt je hierbij op weg.

Ingedeeld in vier categorieën leer je goede combinaties kennen voor perfecte sappen. Met de energierijke recepten vol fruit en kruiden begin je goed en fris aan de dag. Heb je maaltijdvervangende en voedende sappen nodig, maak dan sap van bijvoorbeeld appel, spinazie en bleekselderij of van blad-groenten en wortel. De detox sappen hebben een reinigend effect en je verhoogt je immuunsysteem en geeft je gezondheid een boost door beschermende sappen te drinken.

Maak je sappen bij voorkeur met een slowjuicer, de Rolls-Royce onder de sapmakers. Hiermee bereik je het meest optimale en gezonde resultaat. De slowjuicer kan bovendien harde groenten en fruitsoorten met schil en al aan en geeft beduidend meer sap dan de reguliere apparaten. Maar ook met een andere juicer zijn alle recepten uit De slowjuice bar maakbaar.

Nieuws

Recept: tropisch pittig sap uit ‘De slowjuice bar’
Januari is dé maand bij uitstek om wat gezonder te leven. Het drinken van vers sap is een simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar helpt je hierbij op weg! Lees meer
Gezond het nieuwe jaar in!
Gelukkig nieuwjaar! Start 2017 goed met deze gezonde titels van Good Cook en kom in balans! Lees meer