De mocktailbar

Auteur: Fern Green | ISBN: 9789461431509 | Pagina's: 128 | €13.5 | Verschijningsdatum: 13 juni 2016

Mocktails, nepcocktails (mock betekent ‘nep’ in het Engels), worden meer en meer gewaardeerd. Cocktailbars serveren tegenwoordig uitstekende mocktails; de mocktailbars en mocktailshakers zijn in opkomst. Logisch: een mocktail is net zo spannend, hip en sensationeel lekker als een cocktail.

Ga met De mocktailbar aan de slag en ervaar zelf hoeveel mogelijkheden je hebt om elke keer weer met een ander drankje jezelf te verrassen of je gasten te imponeren. Maak een frisse appelsangria, een virgin Mary of een mojito van grapefruit & basilicum. Breid je smoothie-, ijsthee- en sapjesrepertoire uit en gebruik spannende ingrediënten als zelfgemaakte siropen, kruiden en specerijen.

De mocktailbar is praktisch ingedeeld en geeft meer dan 90 recepten voor non-alcoholische cocktails, punches, shakes, sappen, smoothies en meer. Met goede productinformatie over je mocktail-gereedschap en een toegift van seizoensmocktails en energiedrankjes.

Nieuws

Mojiti van grapefruit en basilicum
Een mocktail is net zo spannend, hip en sensationeel lekker als een cocktail. Met deze Mojito van grapefruit en basilicum uit De Mocktailbar geef je jouw weekend een heerlijk verfrissende start! Lees meer
Recept: warme granaatappelwijn uit ‘De cocktailbar’
Welk drankje serveer jij deze feestdagen? Champagne, prosecco, eggnog, glühwein, cider of… cocktails? In het boek De cocktailbar staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken. Voor deze bijzondere variant op glühwein gebruik je o.a. granaatappelsap, rum, Cointreau en een scheutje gembersiroop. Als je het daar niet warm van krijgt! (Liever alcoholvrij? Kijk dan eens in De mocktailbar!) Lees meer