De cocktailbar

Auteur: Dan Jones | ISBN: 9789461431295 | Pagina's: 128 | €13.5 | Verschijningsdatum: 18 september 2015

De cocktail is weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit! Dit handboek geeft alle (praktische) informatie die de cocktailliefhebber nodig heeft om thuis aan de slag te gaan. Wat zijn de benodigde basismaterialen en in welke glazen schenk je welke cocktails? Hoe leg je een goede drankenkast aan om eindeloos te variëren en welke ingrediënten heb je naast de alcoholische dranken nodig om die perfecte balans te krijgen?

In dit overzichtelijk en eigentijds geïllustreerde cocktailhandboek staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken: klassiekers als Bloody Mary en Singapore Sling, diverse feestelijke punches en ook cocktails zónder alcohol mogen niet ontbreken. Van de populaire mojito en de Dirty Dick tot en met typische seizoenscocktails: maak een sprankelende lentecocktail op basis van komkommer, munt en gin en serveer ’s winters een verwarmende eggnog met kardemom en gember. Proost!

Nieuws

Recept: warme granaatappelwijn uit ‘De cocktailbar’
Welk drankje serveer jij deze feestdagen? Champagne, prosecco, eggnog, glühwein, cider of… cocktails? In het boek De cocktailbar staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken. Voor deze bijzondere variant op glühwein gebruik je o.a. granaatappelsap, rum, Cointreau en een scheutje gembersiroop. Als je het daar niet warm van krijgt! (Liever alcoholvrij? Kijk dan eens in De mocktailbar!) Lees meer