Big Mamma’s Cucina Popolare

Auteur: Big Mamma | ISBN: 9789461432377 | Pagina's: 380 | €35 | Verschijningsdatum: 21 juli 2020

Big Mamma’s Cucina Popolare biedt meer dan 120 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma koken volgens de tradities van hun mama’s maar met een hedendaags signatuur. Ontdek de vernieuwende Italiaanse keuken met het tweede boek van Big Mamma.

Kook mee met de nieuwe generatie Italiaanse koks en maak poulpilove – octopus en aardappel met chimichurrisaus. Bereid een risotto pera’more met gorgonzola, peer en walnoot, en tiramisu met een twist of Burrata Power Flower. Van antipasti tot en met aperitive; van aspartacus parmigianus – asperges met parmezaancrème – tot en met zuppa di vino.

Met basisreceptuur voor de perfecte tomatensaus en bouillons, tips over snij- en kooktechnieken is Big Mamma’s Cucina Popolare een musthave voor iedereen die de (hedendaagse) Italiaanse keuken omarmt.

Nieuws

Zomerbrochure 2020 is live!
Het zonnetje begint wat feller te schijnen en we kijken reikhalzend uit naar een betere zomer. Met trots presenteren we de 5 nieuwe titels die vanaf juni gaan verschijnen. Lees meer