Bazaar

Auteur: Sabrina Ghayour | ISBN: 9789461432124 | Pagina's: 240 | €25.95 | Verschijningsdatum: 21 mei 2019

Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is Bazaar, het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels Persiana, Sirocco en Feasts, waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met Bazaar dat vegetarisch koken niet moeilijk en voor iedereen haalbaar is.

Bazaar geeft vegetarische, Midden-Oosterse recepten in alle facetten: lichte snacks, comfort bowls, brood, salades voor ieder seizoen, hoofdgerechten die naar meer smaken, spectaculaire bijgerechten en zoete traktaties. Geserveerd op grote schalen om te delen.

Maak zoete aardappelfritters met kurkuma en spinazie of gril halloumi en serveer op een flatbread met avocado en citroensalsa. Bereid vegetarische dolma met freekeh, pijnboompitten en granaatappelmelasse of couscous met geroosterde aubergine en wortel. Bazaar geeft prachtige vegetarische gerechten zoals je ze nog niet eerder proefde!

De pers over Bazaar

Sabrina Ghayour’s Midden-Oosterse recepten zijn zo vol smaak en zonder gedoe. Het maakt me heel, heel gelukkig!

Nigella Lawson

Nieuws

Nieuw: Bazaar
Liefhebbers van de Midden-Oosterse gerechten van Sabrina Ghayour opgelet: vandaag verschijnt haar nieuwe boek Bazaar! Lees meer
Voorjaarsbrochure 2019 is live!
We zijn weer heel trots om jullie onze Voorjaarsbrochure 2019 te laten zien, met daarin de boeken die begin volgend jaar gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer