Authentiek Japan thuis

Auteur: Maori Murota | ISBN: 9789461432735 | Pagina's: 264 | €29.95 | Verschijningsdatum: 3 mei 2022

Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk – hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg – en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag.

Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak agébitashi, groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende temari sushi met diverse toppings. Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen.

Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan. Dōzo omeshiagarikudasai!

Nieuws

Tofusalade met noten en kruidenRecept: Tofusalade met noten en kruiden uit ‘Authentiek Japan thuis’
Deze tofusalade met noten en kruiden is simpel én snel om te maken! In 15 minuten heb je een heerlijk (bij)gerecht op tafel. Murota serveert de salade op een bedje van heel warme rijst. Eet smakelijk!   Lees meer
Nieuw: Authentiek Japan thuis
Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. Lees meer
Voorjaarsbrochure 2022 is live!
Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf volgend jaar gaan verschijnen. Lees meer